пʼятницю, 14 червня 2019 р.

Літній табір 2019

    Літо – це пора відпочинку, незвичайних пригод, нових вражень, пора нового яскравого життя. Саме тому літній пришкільний табір відпочинку «Веселка» при Марганецькій спеціалізованій школі № 2 має бути джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я для усіх його вихованців. Щороку він гостинно вікриває двері своїм вихованцям після закінчення навчального року.

День відкриття табору 

Розваги з батьками

Ранкова зарядка

    Щодня у таборі «Веселка» було організовано різноманітні розважальні програми: конкурси, квести, вікторини, міні-концерти, спортивні змагання, 

 

відвідування міського краєзнавчого музею, музею народної творчості та бойової слави при МЗШ № 12, тематичні екскурсії до ЕНЦ, ВГРЧ, позашкільних установ міста.  



    Неабиякі враження залишилися у дітей після щоденного відвідування занять у міському басейні, показових виступів вихованців ДЮСШ №1. 
                 

Учні других класів до Дня захисту дітей провели  флешмоб «Я – частина України». Багато цікавих розважальних заходів: «День Нептуна», «Кольоровий тиждень», 

                 

«День капелюшків», 




«Солодке дерево». А в останній день табору -  заключний концерт із використанням незвичних шумових інструментів.

       Відпочинок у таборі «Веселка» неймовірно сподобався дітям, адже кожного дня були нові завдання, нові свята, змагання та конкурси. Режим дня відповідав потребам дитини, було гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій. Це сприяло відпочинку дітей, покращенню їхнього фізичного та морального здоров’я, згуртуванню учнівського колективу. Крім цього діти отримали безліч неймовірних вражень і яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

На жаль, дуже швидко сплинув час відпочинку в пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка», яскраві враження від якого надовго залишуться в пам’яті.


   





   



 

Немає коментарів:

Дописати коментар